Dámské vyhřívané bundy

Ať už se vypravíte na procházku do přírody, nebo se chystáte věnovat oblíbeným zimním aktivitám, už se víc nemusíte klepat zimou. Díky technickým vychytávkám a vyhřívání můžete být v teple!

Náš tip

Inteligentní zimní bunda s vyhříváním

Elektrické vyhřívání přijde vhod, když uhodí mrazy. Díky vyhřívání potřebných oblastí zimní bundy si zajistíte teplo, jaké vám klasické zimní bundy neposkytnou.

Ať už se chystáte na svah a potřebujete k lyžařským kalhotám a sněhulím spolehlivou vrchní vrstvu, nebo si jen chcete vychutnat procházku zasněženou krajinou, tato bunda vás nezradí.

Elektricky vyhřívaná bunda vás mrznout nenechá

Vyhřívaná bunda Xiaomi nebo Roxy jistě splní vaše očekávání. Díky chytrému systému zůstanete v suchu a teple celý den a získáte perfektní kousek do šatníku, který se v tuhých mrazech opravdu osvědčí. Nemusíte se ničeho obávat, bezpečnost je otestována a elektrický obvod je chráněn před přehřátím či zkratem. Bundu lze tedy nosit i v dešti.

Bunda nabitá technologiemi se stará o maximální komfort

Dámská vyhřívaná bunda s panelem kompatibilním s jakoukoli powerbankou, regulací vypnutí a zapnutí zádového panelu potěší všechny „zmrzliny“, které chtějí za každých okolností vypadat dobře. Zvýšený límec přispívá k tomu, aby vám nebyla zima a stylové lemování umělou kožešinou podpoří váš elegantní look.