Dámské hybridní bundy

Hybridní bundy kombinují různé materiály a vytvářejí tak celek, který minimalizuje potřebu neustálého převlékání, když se úroveň aktivity nebo teplota mění. Většina těchto bund je navržena pro vysokohorské lezení, horolezectví a turistiku v horách.

Hybridní bundy

Náš tip

Vychytávky, díky kterým si hybridní bundy zajisté zamilujete

Hybridní bundy jsou praktické v mnoha situacích. Velmi užitečné je, pokud mají integrovanou kapuci s vysokým límcem, aby vás dokázaly co nejlépe ochránit před povětrnostními podmínkami.

Kombinace zateplených a elastických dílů zajistí odvod vlhkosti a zahřeje. Voděodolná úprava a kapsy na zip jsou rovněž plusem.

Co je hybridní bunda?

Nevíte, zda si obléknout mikinu, nebo raději bundu? Přesně na takové situace je zde hybridní bunda, která v sobě kombinuje to nejlepší z obou zmíněných kousků. Díky tomu, že je ušita z více materiálů, můžete ji využít pro různé outdoorové a volnočasové aktivity. Zateplená část vás v chladnějším počasí dokáže ochránit před nepříjemným větrem, zatímco strečový úplet nebrání v pohybu.

Které dámské hybridní bundy jsou nejlepší?

Vše záleží na vašich preferencích. V současnosti není problém najít hybridní bundy, které mají nejen skvělé funkční vlastnosti, ale také propracovaný design. Prohlédněte si nabídku nejoblíbenějších značek: dámská hybridní bunda 4F, Quechua nebo Under Armour je zárukou kvality a spolehlivosti.