Zimní trendy roku 2021: co si obléct a co naopak nechat ve skříni?

Publikace: 05.01.2021

Zima se již definitivně přihlásila o slovo. Právě v těchto měsících tak přistoupíme k teplejším svrškům, které se vyplatí vhodně vrstvit. Už dávno ale neplatí, že by zimní oblečení muselo být nudné. V tomto článku vám představíme zimní trendy roku 2020, které rozhodně stojí za vaši pozornost. 

Kožené oblečení je v kurzu

Kůže je materiál, který pravděpodobně jen tak nevyjde z módy. Kožené oblečení tak může mít podobu bundy, kabátu, kalhot nebo třeba sukně. Všechny tyto kousky byste letos v zimě měli vytáhnout ze svého šatníku. 

Balonové rukávy a volánky opět vládnou

Minimalistické kousky se v letošní sezóně dostávají do pozadí. U jednotlivých kousků jsou proto čím dál častější objemné střihy, balonové rukávy a nejrůznější volánky, které upozorňují na konkrétní část vaší postavy. 

Metalické materiály

Letošní zima se nese také v duchu metalických materiálů, ze kterých může být zhotoven například top nebo tričko. Díky tomuto jednoduchému kousku přitom budete mít jistotu, že mezi ostatními stoprocentně zazáříte.

Vytáhněte dámský oblek

Dámské obleky rozhodně nemusí být nudné a určené jen na ty opravdu formální záležitosti. Velké oblibě se letos těší především kalhoty a saka v modré, béžové nebo pudrově růžové.

Žlutý kabát vás skvěle rozzáří

V ulicích v zimě nejčastěji vidíme kabáty a bundy v neutrálních tlumených odstínech. Není to ale trochu škoda? Co takhle letos nudnou barvu vyměnit za zářivě žlutou, díky které v ulicích opravdu vyniknete?

Autor článku