Objevte elegantní peněženky s RFID ochranou a ochraňte své karty

Publikace: 05.04.2021

Toužíte po elegantní peněžence a zároveň byste rádi chránili své doklady a platební karty? Peněženky s RFID ochranou vám zajistí obojí. Nosíte u sebe kreditní/debetní kartu nebo jiné osobní doklady jako cestovní pas či občanku? Potom určitě víte, že tyto karty obsahují integrované čipy RFID (Radio-Frequency Identification). Tato radiofrekvenční identifikace umožňuje bezdotykové platby a bezdrátový přenos informací. V mnohém nám tato technika ulehčuje život. Současně však dělá karty zranitelné vůči nežádoucímu načtení dat za účelem krádeže. Proto je ochrana v podobě elegantní peněženky vhodnou volbou.

Co je RFID ochrana?

RFID ochrana blokuje elektromagnetické pole nacházející se v dokumentech (kreditních a debetních kartách, věrnostních kartách, případně i některých cestovních pasech a občanských průkazech). Tato schopnost zabraňuje přijímat signál z vašich dokladů a předchází tím jejich zneužití. Systém RFID ochrany nabízí především pouzdra a peněženky, jenž ukryjí karty do kovového nebo kovem protkaného materiálu a tím je drží v bezpečí.

Pořiďte si ochranné pouzdro nebo peněženku

RFID ochranu najdete jak u peněženek standardních rozměrů, tak i v malých karetních peněženkách a pouzdrech na karty. Pokud tedy zrovna nepotřebujete novou peněženku, můžete si pořídit jen tenké kompaktní pouzdro, které nezabere mnoho místa v kabelce a bez problémů se vejde i do kapsy. Vaše karty tak budou chráněny doslova na každém kroku.

Lepší svět začíná v kapse s holandskou značkou Secrid

Peněženky Secrid jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a prvotřídní pravé kůže. Překvapí nejen svým minimalistickým a velice vkusným designem, ale i svojí skladností. Nabízí širokou škálu barev, která se snoubí s prvotřídní elegancí. 

Srdcem těchto peněženek je unikátní hliníkové pouzdro s RFID ochranou a výsuvným mechanismem. Díky němu nemusíte kartu při placení z peněženky vůbec vyndávat. Pouhým stisknutím páčky ji jen na několik centimetrů vysunete, což poskytne dostatečně silný signál na provedení platby, současně ale karta zůstává stále blokovaná proti možnosti vzdáleného načtení. 

Společnost Secrid se navíc chová udržitelně a odpovědně k zaměstnancům i životnímu prostředí. Zakládá si na použití výhradně evropských materiálů a výrobě v domovském Holandsku.

Svoji novou peněženku či pouzdro s RFID ochranou si můžete vybrat také od dalších známých značek, jako jsou:

Rovicky – tato italská značka se vyznačuje citem pro detail a originalitou designu. Zakládá si především na kvalitě a odolnosti, a to nejen u peněženek.

Lorenti – jedna z luxusních italských značek.

Herschel – kanadská značka vyznačující se především svým vintage stylem a nadčasovostí.

Rip Curl – australská značka, která prorazila díky svému přístupu, moderním technologickým postupům a kvalitou použitých materiálů.

Autor článku

Dáša Veverková

Šéfredaktor & Obsahový specialista

„Jsem Dáša – naivní snílek, který věří, že smyslem lidského života je pomáhat druhým. Vystudovala jsem obchodní akademii se zaměřením na právní činnost a několik let se pohybovala v sektoru služeb, díky tomu znám velmi dobře práva zákazníků i povinnosti prodejců. Od roku 2016 se věnuji online marketingu, konkrétně obsahové strategii a testování produktů. Mým cílem je publikovat články založené na vědeckých poznatcích, nezávislém průzkumu trhu a osobních zkušenostech.“