Nejoblíbenější obuv Kamaly Harris? Rozhodně conversky

Publikace: 03.02.2021

Kamala Harris se v lednu letošního roku stala viceprezidentkou Spojených států amerických. V oblasti módy se přitom proslavila především svou obrovskou zálibou v Converse teniskách. 

Má několik párů v rozličných barvách

Kamala Harris má ve svém botníku několik párů tenisek Converse v nejrůznějších barvách i vzorech. Díky tomu má spoustu možností pro to je neustále střídat a zároveň zůstat v pohodlí.

Jak sama Kamala Harris v jednom z rozhovorů uvedla, je to její běžná go-to obuv. Už ve svém dětství nosila Converse Chucks. A jak říká, tuto obuv miluje především díky jejímu pohodlí, které nabízí. 

Converse si obula i na obálku Vogue

Viceprezidentka USA se objevila i na únorové obálce časopisu Vogue. A jak už pravděpodobně správně tušíte, na focení zvolila právě boty Converse, kterými doplnila svůj elegantní kalhotový kostým.

Kamala Harris zkrátka preferuje minimalistickou a pohodlnou módu a nic na tom nezměnil ani její nový post viceprezidentky.

Někteří se mohou domnívat, že díky této obuvi chtěla apelovat především na mladé voliče po její nominaci na viceprezidentku. Ale není tomu tak. Converse totiž nosila už v předchozích letech.

A co vy? Máte už svoje conversky?

Autor článku