Kukla: žhavý trend propojený s poselstvím. Které celebrity si ji zamilovaly?

Publikace: 10.02.2021

Když dříve někdo přišel do společnosti s kuklou na hlavě, většina lidí se na něj dívala skrz prsty. Není divu, nositel má obvykle vidět pouze oči, ústa a nos, což má za následek dokonalé odosobnění a smazání rysů z jeho obličeje. V dnešní době všudypřítomných roušek už je ale situace trochu jiná. Kukly si oblíbili nejen obyčejní lidé, ale také známé zahraniční celebrity. Zahřeje, ochrání, a někteří slavní ji dokonce využívají jako symbol nesouhlasu a nespokojenosti.

Beyoncé netroškaří: sáhla po diamantech

Před pár dny vypustila Beyoncé do světa svou nejnovější kolekci oblečení s názvem Ivy Park x Adidas range, kde se její značka Ivy Park spojila se slavnou sportovní značkou Adidas. Propagační reklamu Beyoncé obohatila o krásnou třpytivou kuklu, která zdobila její tvář. Úspěšná zpěvačka díky tomu působila jako zmražená kráska, a právě o to jí údajně šlo. Chtěla tím lidem ukázat, že jsme všichni zamrzli v koronavirové době.

zdroj: YouTube/WeAreIvyPark

The Weeknd se zakuklenými tanečníky

Pár dní na to, konkrétně v neděli 7. února, se jako každý rok konal v Americe slavný finálový zápas v americkém fotbalu – Super Bowl. Hlavní vystoupení si letos vysloužil zpěvák The Weeknd, kterému se podařilo vyvolat pořádné pozdvižení. Během písně „Blinding light“ byl totiž obklopen tanečníky, kteří měli nasazené bílé kukly, a navíc byli všichni stejně oblečení. The Weekend tím chtěl poukázat na to, jak nyní žijeme – zakrytí a v anonymitě.

zdroj: instagram.com/theweeknd

Umělci se očividně jeden od druhého inspirují, a kukly vnímají nejen jako módní doplněk, ale také jako prostředek, skrz který mohou svým fanouškům ukázat svůj názor. Necháme se překvapit, kteří další slavní podlehnou žhavému trendu kukel.

Autor článku