Jste připraveny na zimu?

Publikace: 27.11.2017
Skoro se mi nechce věřit, že jsme v půlce listopadu... vždyť ještě nedávno jsem si (pod vaším dohledem zde :D) teprve vybírala šaty na letní dovolenou! Čas letí a teploty zase bleskově míří směrem dolů a na to je třeba připravit i svůj šatník. Protože se s přítelem chystáme na hromadu „zimních výletů", ať už na vánoční trhy do Vídně nebo na prodloužený víkend na horách... je třeba mít ve skříni víc než jen jeden teplý outfit. Protože když už jsem to zmínila... vánoční trhy si žádají určitě jiný outfit než víkend na horách. Nemyslíte? :)
Jaký styl v zimní módě preferujete? Já, vlastně stejně jako po celý rok, vyznávám lehkou eleganci, občas špetku extravagantní, ať už bundičky nebo kabáty - raději vypasované než volné, kožešiny na čem to jen jde :D a spíše tlumenější než výrazné barvy, které ráda oživím nějakou výraznější šálou, čepicí... nebo třeba kabelkou!
Jdu ráda s módou, ale už jsem vyrostla z toho, abych si hned kupovala vše, co mě na první pohled okouzlí. Jeden příklad za všechny?  - Před pár lety mě v H&M okouzlila čepice ve stylu beranice, ale spíše než na teplo, byla na ozdobu, protože uši z ní vesele vykukovaly na všechny strany :D... stylová?  Stoprocentně! Ale využití už trošku pokulhávalo, protože když je tepleji, tak přece nepůjdu v beranici a pokud už naopak trošku přituhovalo? Trpěla jsem v ní zimou... Pokud vám tedy můžu poradit - vybírejte především prakticky, příjemné hřejivé materiály a pokud nepatříte ke sběratelkám, které mají ke každému kabátku koupenu zrovna i ladící šálu, je určitě vhodnější sáhnout po neutrálních barvách.
Máte naopak basic kabátek, který chcete něčím oživit?  Šály, rukavice a čepice jsou kousky, které vás určitě nezruinují (pokud tedy nemáte v plánu třeba šálu z polární lišky nebo tak něco :D), ale přesto dokáží zařídit, že váš x-letý  kabátek díky nim působí zase jako úplně jiný! :)

Já po tvoření dnešní inspirace nutně potřebuji tu čepici od LIU JO :D... a pro co se vydáte vy? :)

Autor článku