I na podzim v šatech

Publikace: 09.10.2017

ZÁKLADNÍ KOUSEK

Pokud vás baví móda a rády nosíte šaty, nebojte se je vytáhnou ze skříně i na podzim!

Pokud jste fanoušci šatů, nic by vás nemělo odradit si je obléknout kdykoliv a kdekoliv. No a právě já pro vás mám inspiraci, jaké šaty zvolit a čím je ideálně doplnit.

VÝRAZNÝ ELEGANTNÍ KABÁTEK

NĚCO PŘES NĚ

Určitě bychom nevyšly v těchto chladných dnech ven pouze v šatech. Potřebujeme na ně nějaký teploučký přehoz či dokonce elegantní kožíšek. Pozitivní u šatů je i to, že se k nim náramně hodí různé kardigany, bundičky i svetříky. Proto je v zimě nesmíme vynechat. Objevila jsem pár skvělých a hřejivých kousků, takže se hodí jako ulité právě do studeného počasí. 

Kožíšky se opět nosí a pro mě je to jeden z nejkrásnějších módních trendů. Jsou příjemné, opravdu vypadají neuvěřitelně a slečny, které tyto kožíšky nosí, mi připomínají fantastické stvoření z pohádek. Moc se mi líbí!

DOPLŇKY I ZAHŘEJÍ

V podzimním outfitu nesmí chybět podzimní doplňky. A to nejlépe černé silonky, nadkolenky i podkolenky a teplé ponožky. A nejenže krásně vypadají jako doplněk, dokonce vás i zahřejí! Proto se nemusíte bát, že by vám byla v šatech venku zima.

V TEPLE PO CELÉM TĚLE

Kožichy nejsou jediným podzimním módním trendem, který je krásný. Mezi ně totiž také patří i vysoké kozačky. Ty působí neskutečně žensky. Obzvláště na štíhlých ženách s dlouhýma nohama. Pokud nepatříte zrovna mezi „eiffelovky", vůbec se tím nemusíte trápit a boty nad kolena si klidně obujte taky. 

Vybrala jsem boty, které jsou spíše tmavé nebo podzimně zbarvené. K podzimnímu outfitu se totiž kozačky či jak já říkám ,,elegantní farmářky" (růžové S. Oliver nízké koačky) hodí nejvíce. No jen posuďtě samy!

ELEGANTNÍ ZÁVĚR

Abychom byly zaručeně v teple, musíme si vybrat i různé doplňky a to nejen silonky, ale také různé druhy šál. Ono se to nezdá, můžete být oblečené sebevíc teple, ale když vám fouká na krk, stejně vám bude nakonec zima. Šála podzimnÍ outfit úžasně doplní a navíc ochrání váš krk před nepříjemným větrem.

Vypadat elegantně je velice jednoduché. Stačí si vybrat nějaký krásný šperk a hned záříte! Mně se k podzimu nejvíce hodí zlatá či bronzová!

A máme hotový celý podzimní outfit ;)

Autor článku