Boty na celý den

Publikace: 13.10.2017
Někdy toho máme prostě moc... od rána práce v kanceláři, pracovní oběd, pak další schůzky, běhání po městě a večer ještě večírek. A čas se převléknout nebo přezout boty?... samozřejmě žádný. No... i kdyby se pár minut našlo, chtělo by se vám celý den tahat několik dalších párů bot jen proto, abyste si vždycky nazuli zrovna ty správné? Tak to určitě ne, že?! :) Řešení problému je snadné. Stačí si pořídit boty, které se jednoduše hodí na všechny situace běžného pracovního dne. Pojďte se mrknout, které to jsou... ;)

Kotníkové boty se šněrováním

Pokud je pro vás na prvním místě praktičnost, pak určitě sáhněte po vyšších šněrovacích botech. Do mokrého zimního počasí jsou ideální a jejich funkčnost skvěle doplňuje jejich stylovost. Boty můžete sehnat v klasických barvách - černá, hnědá, tmavě modrá či šedá. Mají minimalistický design, takže v nich zapadnete do kanceláře i večer do baru. A cestou domů se pak nemusíte bát,  co si na vás počasí přichystá... protože vy budete v těchto botech připraveni na všechno.

Barevné derby polobotky

Derby polobotky jsou oblíbenou součástí casual a elegantních outfitů. Není čemu se divit, pokud se o ně totiž staráte, můžete je mít v botníku klidně i několik let a navíc jsou skvěle univerzální... hodí se k obleku, chinos kalhotám i k džínám. Největsím trendem letošního podzimu a zimy jsou polobotky v tónech modré, šedé, červené i khaki zelené. Takže se nebojte trochu odvázat a oživit svůj botník barvami.

Tenisky pro „dospěláky"

Během své existence se tenisky vyvinuly z čistě sportovního typu obuvi na boty vhodné klidně i k obleku. Stačí si vybrat kvalitnější materiál, nejlépe hladkou kůži nebo semiš, a trošku formálnější vzhled... voilà a máte boty, které vás pohodlně provedou celým dnem. 

Kotníkové boty s gumou - Chelsea Boots

V českém módním názvosloví na ně můžete narazit také pod pojmem perka. Zamilovaly si je hvězdy jako Jimi Hendrix, Bob Dylan, Rolling Stones a dokonce se staly součástí image fenomenální britské kapely Beatles. Tyhle boty můžete nosit celý týden a klidně i přes celý víkend. Jsou univerzální, úžasně pohodlné a jejich jednoduchý, ale zároveň velmi elegantní design vás dostane.  

Inspirace z ulice

Autor článku

Modio

Redaktor