Rösle stojan na drůbež

Pečené kuře patří mezi velmi populární pokrmy připravované na grilu. Ne pokaždé je však nádherně vláčné, jemné a rovnoměrně křupavé na povrchu.
Opravdu praktický doplněk při grilování oceníte i z důvodu úspory místa. Střed stojanu na grilování kuřete lze naplnit pivem, vínem či jinou tekutinou o objemu až 250 ml, která se v průběhu grilování odpařuje a maso tak získá nezaměnitelnou chuť.
S pečícím držákem na drůbež z nerezové oceli bez problémů ugrilujete celé kuře, po kterém se jen zapráší. S odnímatelnou rukojetí a se svými rozměry se vejde téměř na jakýkoliv gril.

Ideální pro přípravu kuřete „na plechovce piva“
Střední nádoba má objem 250 ml
Odnímatelná rukojeť
Materiál: nerezová ocel
další informace

Mohlo by vás také zajímat

Zobrazit další příslušenství ke grilům