Dámské overaly na spaní

I vám se pořád ve spánku vyhrnuje pyžamo? Nejvyšší čas se poohlédnout po pyžamovém overalu a zajistit si vytoužené pohodlí při spánku a mít záda vždy v teple. Máme vtipné i sexy overaly, vyberte si!

Náš tip

Roztomilý dámský overal jako stvořený k relaxaci

Měkoučký mikroplyš jemný na dotek vás příjemně zahřeje, takže pokud hledáte ideální outfit pro relaxování na gauči v chladných dnech, navíc ještě pořádně rozkošný, není o čem přemýšlet.

V pase si jej můžete stáhnout dle potřeby, na bocích má také praktické kapsy na drobnosti. Vychutnejte si domácí pohodu na maximum.

Pyžamový overal pro ženy podle vašich představ

Overaly mají mnoho podob. Krátké overaly na ramínka ušité z jemné viskózy si zamilujete v teplých dnech, ty dlouhé z bavlny nebo hřejivé modely s kapucí budou to pravé v chladné sezóně. Můžete také sladit celou rodinu a pořídit pyžamový overal i dětem. Prohlédněte si nabídku značek Bonprix, Roxy, ale nezklame ani dámský overal na spaní lidl.

Příjemné overaly na spaní pro sladké sny

Aby se vám dobře spalo, pohodlí je základ. Kromě materiálu se zaměřte také na střih a výběr správné velikosti, aby vás nikde nic netlačilo či netáhlo. Oblíbené jsou pyžamové overaly s nízkým sedem, jelikož lichotí každému typu postavy a spánek v nich je opravdu komfortní. K perfektní domácí pohodě chybí už jen hřejivé pantofležupan.