Zaměřeno na doplňky

Publikace: 12.10.2017
Tohle mám opravdu ráda... nezáleží na tom, jaké je roční období, co je zrovna in... pokud máte ve skříni kvalitní džíny a basic trička, možnosti kombinování jsou zkrátka nekonečné! Jediné, co musíte udělat, je čas od času pořídit nějaké doplňky, díky kterým přestavíte outfit na úplně novou úroveň :).
Přidejte rockerskou bundu, nějaké neobvyklé boty (já miluju například peříčka, ale určitě bych se nebránila ani vtipným komiksovým potiskům :). Stejně tak můžete sáhnout po kabelce, za kterou se nejde neotočit... a najednou dokonce i to nejvíc základní oblečení může být prohlášeno za outfit s velkým O, ať už v něm vyrazíte kamkoliv! Tak hurá k dnešní koláži, kde vám poradím, které doplňky jsou těmi „kouzelnými", které i z obyčejných outfitů dělají outfity nezapomenutelné.

Výhody?

1.) Basic outfit s doplňky v hlavní roli je určen těm, kteří mají rádi módu, rádi si s ní hrají, ale přesto často nemají odvahu kreace sých snů nosit... Je to kompromis mezi outfitem, ve kterém splynete na ulici a extravagancí... protože stačí vyměnit klíčový prvek a rázem jste zase jen jedna z davu :).

2.) Mám ráda kabáty a bundy s výrazným vzorem... díky tomu, že je zbytek outfitu složen ze základních prvků, se nemusím bát, že budu působit jako klaun z cirkusu.

3.) Určitě to taky znáte... outfity, které vypadají naprosto dokonale, ale pokud některý kousek z nich chcete vzít samostatně, najednou ztratí své kuzlo a vy rázem nevíte, co k němu... tahle podpásovka vám od basic kousků určitě nehrozí!

A jak jednoduchost spolu s výrazným prvkem učarovala vám?

Autor článku