Buďte za dámu - TUTU sukně!

Publikace: 08.03.2017
Jaro je pomalu ale jistě za dveřmi a to znamená především větší pohodlí, protože není nad to, když se nemusíme chumlat do svetru, na něj ještě šála, bunda... a občas se stejně stane, že nám není až tak teplo, jak jsme si původně představovali, nemám pravdu? :D Nevím, jak vy, ale já mám jaro spojeno především s nástupem sukní - a tím myslím sukně všech délek, od kratších, které vezmete třeba na večeři s přítelem, až po ty „honosnější", většinou šifonové, kterým se přezdívá tutu sukně!
A právě tyhle sukně jsem si vybrala také do dnešní módní inspirace! Tutu sukýnky mají totiž nejen hromadu příznivců, ale také hodně odpůrců a já bych vám tak ráda ukázala, že jejich kombinování je jednodušší, než by se na první pohled mohlo zdát :). První z outfitů je hravý, což se mi ke stylu sukně hodí nejvíc - tričko s mladistvým potiskem, k tomu saténový bomber, který patří k hitům sezony. Vše v živých barvičkách, což ještě umocňuje dojem, že jaro už je opravdu tady! :))
Doplňky jsem se chtěla nejen barevně, ale taktéž stylově doladit a tak jsem sáhla po crossbody Moschino, jelikož mě snad ani nenapadá značka, která by nabízela srdíčka, medvídky a podobné roztomilé motivy téměř na čemkoli. Stejně hravé jsou pak také boty, které svým třpytivým designem odlehčují tomu, že se jedná o klasické tenisky a jsou tak vyloženě dámskou záležitostí. Na první pohled elegantní hodinky jsou pak nakonec také trefa přímo do černého, protože kromě luxusního jednoduchého designu je zdobí také kamínky, které jsou v barvě outfitu a jsou tak pomyslnou třešničkou na dortu :)).
A protože vám chci ukázat, že tutu sukně nemusí být jen hravá, druhý outfit jsem pojala úplně z jiného konce a vytvořila jej tak, že je dle mého vhodný klidně i do práce. Kombince sukně a halenky s vázačkou je bezpochyby elegantní a pokud ji navíc doplníte delším černým oversize sáčkem, ihned se z vás stane módní ikona kanceláře! :))
Nemůžu si pomoct, ale tutu sukně se mi moc líbí právě v kombinaci s batůžky, i když běžně batohy moc neuznávám. Když jsem ale narazila na tento, okamžitě jsem si jej zamilovala a věřte mi, že pokud bych si teď mohla vybrat jen jednu novou věc do šatníku, bude to právě tenhle elegantní batoh od Michael Kors! :)) Na ruku vezměte hodinky, ať do práce nedorazíte pozdě a s širším podpatkem můžete zase klidně zapomenout, že nějaké podpatky máte, s tím, jak pohodlné umí být!

A co vy a tutu sukně? Líbí se vám? S čím ji kombinujete? :))

Autor článku