Tričkové šaty

Tričkové šaty se pohodlně nosí a mají uvolněný střih. Využijete je jak v neformálních, tak formálních outfitech, stejně jako v letních a zimních měsících. Toužíte-li po neotřelém looku, přidejte košili s dlouhým rukávem, punčochové kalhoty nebo zajímavou bundu.

Náš tip

Působivý dojem vykouzlí dlouhé tričkové šaty

Sportovní dojem tričkových šatů okamžitě setřesete sérií chytrých detailů, které i z tak pohodlného kousku udělají společenský model.

Nude tóny, efektní zdůraznění pasu, vycpávky v ramenou a jemné elegantní doplňky vytvoří z tričkových šatů malou večerní róbu. Obejdete se dokonce i bez podpatků, díky čemuž v pohodlí protančíte celou noc.

Tričkové šaty: pohodlí bez hranic

Dámské tričkové šaty patří k basic kouskům, které vám nesmí v šatníku nikdy chybět. Pohovíte si v nich na gauči, vyrazíte na procházku do přírody či za sportem. Není proto divu, že jsou tričkové šaty k dostání hlavně u sportovních gigantů Nike, Adidas, Tommy Hilfiger či Calvin Klein. Na high fashion kousky narazíte ale i v podání značek H&M či Guess.

Detaily jsou rozhodující

Sportovní dojem tričkových šatů má na svědomí hlavně kapuce, kapsy a výrazný potisk. Chcete-li se oprostit od ležérního vzhledu, jděte raději cestou těch jednobarevných bez rušivých detailů. V oversize volných tričkových šatech zamaskujete nějaké to kilo, a navíc budou skvěle vypadat klidně i v kombinaci s džínamikoženou bundou.