Svatební šaty na ramínka

Od tenkých špagetových ramínek po jemnou krajku, na Modio najdete svatební šaty na ramínka v různých velikostech, tvarech a stylech. Volba je jen na vás.

Náš tip

Dlouhé šaty na ramínka s krajkovým živůtkem

Jednoduché svatební šaty na ramínka se zajímavým detailem, jako je ozdobná krajka na živůtku, jsou nadčasovou volbou, která nikdy nevyjde z módy.

Rafinovaný střih zvýrazňující pas bude slušet téměř každé ženě. Pokud hledáte šaty vhodné pro letní svatbu, ve kterých budete vypadat jako princezna, tohle jsou ony!

I jednoduché svatební šaty mohou být krásné

Každá nevěsta chce být nejhezčí. Svatební šaty na ramínka vám umožní vychutnat si svůj velký den bez obav, že byste v zápalu zábavy ukázala víc, než chcete. Navíc odjakživa platí, že v jednoduchosti je krása - stačí už jen zvolit elegantní náušnice, případně náhrdelník a můžete vykročit k oltáři.

Různé střihy pro různé postavy

Vyberte si šaty na ramínka podle svých představ! Je jen na vás, jestli hledáte odvážný kousek se špagetovými ramínky a odhalenými zády, který bude slušet zejména štíhlým a vysokým nevěstám, nebo upřednostníte šaty volnějšího střihu s hrubšími ramínky. Ty zase vyniknou na plnějších křivkách. Najděte si ty své v nejnovější kolekci Laona či Magic Bride.