Stříbrné kabelky

Doplňte váš outfit o metalické odlesky a oslňte svět v hvězdném stylu celebrit. Bude vám k tomu stačit stříbrná kabelka, která se hodí na běžné i sváteční nošení a je onou pověstnou třešničkou všech outfitů.

Náš tip

Originální stříbrné psaníčko využijete nejen na ples

Plesy, párty, svatby a další společenské příležitosti si přímo říkají o třpyt a lesk. Perfektní volbou je tak stříbrné psaníčko do ruky nebo na tenkém řetízku, případně wristlet.

Celý outfit dotáhnete k dokonalosti stříbrnými lodičkami. Pozor si však dejte na to, abyste zvolila stejný odstín. To samé platí o špercích, stříbrné psaníčko je samo o sobě výrazným prvkem a s masivními šperky by se tlouklo.

Stříbrné kabelky v hvězdném stylu

Dodat vašemu outfitu hvězdný look nebylo nikdy jednodušší, stačí vsadit na metalické odlesky. Přesněji řečeno na stříbrné kabelky, které se perfektně hodí nejen na ples, ale také k jednoduchým denním outfitům v elegantním stylu, nebo naopak k těm ležérním, například v kombinaci se stříbrnými teniskami. A které jsou top? Mezi naše favoritky patří stříbrná kabelka Guess nebo Calvin Klein.

Jakou velikost kabelky vybrat?

Má-li vaše nová stříbrná kabelka sloužit na denní nošení, kdy do ní potřebujete uložit i věci do fitka nebo nákup, je nejlepší volbou objemná shopperka nebo hobo bag. Pokud jdete jen na procházku a stačí vám vzít telefon a pár drobných na kávu, je ideální malá stříbrná crossbody nebo kabelka na rameno. Na slavnostní příležitosti se nejlépe hodí již zmíněné stříbrné psaníčko či wristlet.