Plesové šaty

Nakupování plesových šatů je často stresující a bolestně drahé. Minulý rok byl však nabitý dostatečným množstvím módních momentů celebrit, a tak je nyní tento úkol jednodušší než kdykoli předtím. Všechny plesové trendy roku 2024 jsou vytrženy z popkultury. K vidění jsou průstřihy, hluboké výstřihy i objemné rukávy.

Náš tip

Vyzkoušejte společenské šaty na jedno rameno

Už žádné sešněrované šaty, které vám nedovolí dýchat. Letošní rok patří lehkým, vzdušným a splývavým materiálům!

Vyzkoušejte společenské šaty na jedno rameno s romanticky dlouhou sukní nebo vsaďte na objem a ztraťte se v moři volánů. Výsledek bude působit fantasticky. Působivé kousky najdete v kolekcích značek Little Mistress nebo Wal G.

Plesové šaty 2024: jaké jsou nové trendy?

Letos si výběr společenských šatů skutečně vychutnáte. Nejžhavější trendy totiž hlásají jedno velké pohodlí. Zazařte třeba v objemných maxi šatech, ve kterých snadno skryjete i nějakou tu nedokonalost, nebo zvolte rozevláté boho šaty s výšivkou, luxusní flitrové šaty či sofistikované saténové šaty, ve kterých budete zkrátka dokonalá.

Plesové šaty: dlouhé nebo krátké?

Krátké plesové šaty velmi dobře padnou ženám s nižší postavou a zralejším dámám. Pokud si však nechcete odpustit princeznovské šaty, zvolte plesové šaty dlouhé. V kurzu jsou nejen černé, červené, bílé, modré, ale i zelené, zlaté nebo růžové společenské šaty. Ať už si vyberete jakékoliv, nezapomeňte je doplnit vhodným psaníčkemlodičkami.