Magnetické náramky

Magnetické náramky jsou moderní módní doplněk s přidanou hodnotou. Spojují estetiku a funkčnost, což zaujme jak ženy, tak muže. K dostání jsou v různých stylových provedeních a materiálech, takže si každý přijde na své.

Náš tip

Magnetické náramky pro ženy: kombinace módy a zdravotních benefitů

Pro moderní ženu, která si zakládá na osobním stylu a zároveň dbá o své zdraví, jsou magnetické náramky nepostradatelným módním doplňkem.

Tyto elegantní kousky jsou dostupné v široké škále designů, barev a materiálů, které umožňují zvolit ten nejvhodnější pro každou příležitost.

Jak funguje magnetický náramek?

Existuje několik teorií o tom, jak magnetické náramky fungují. Jedna z nich tvrdí, že magnetická pole náramku mohou interagovat s elektromagnetickými poli v lidském těle, což ovlivňuje průtok krve a zlepšuje krevní oběh. To pak vede k uvolnění napětí a navozuje stav pohody. Další teorie říká, že magnetické pole může ovlivnit ionty v tělesných buňkách a zlepšit jejich schopnost komunikace. To podporuje léčebný proces a snižuje záněty či bolest.

Na které ruce nosit magnetický náramek?

Zastánci tradiční čínské medicíny doporučují nošení magnetických náramků na levé ruce. Věří se, že levá strana těla je spojena s tokem energie do těla, a proto by mělo být nošení náramku na této ruce účinnější. Na druhou stranu existují i zastánci nošení magnetických náramků na pravé ruce. Argumentují tím, že magnetická energie působí přímo na cévy a krevní oběh, a proto by měl být náramek umístěn na straně, kde je více tepen.