Kožené kozačky

Kůže je odolný, prodyšný a velmi oblíbený materiál. Kožené kozačky proto patří ke stálicím v dámských šatnících a vyplatí se do nich investovat. I jednoduchému outfitu okamžitě dodají šťávu a sex-appeal.

Náš tip

Jak kombinovat krémové kožené kozačky na podpatku?

Hledáte nějaký zajímavý kousek, kterým osvěžíte svůj vzhled? Krémové kozačky tento úkol splní dokonale.

Jsou aktuálním hitem a hodí se nejen k celočernému outfitu a krémové kabelce, ale harmonicky působí také k barevnému oblečení. Výborně pasují k růžovému trenčkotu, hnědým punčochám a barevným doplňkům.

Jaké kožené kozačky aktuálně vládnou trendům?

Dámské kožené kozačky nad kolena hýbou módním světem. U nás si vyberete nejen exkluzivní kousky pro speciální příležitosti, ale také pohodlné semišové kozačky na nízkém nebo vysokém podpatku pro každodenní nošení. V nejnovější kolekci mnoha značek naleznete různá barevná provedení, kovové aplikace i ozdobné přezky, aby si každá přišla na své.

Obuv do (téměř) každého počasí

Kožené kozačky jsou oblíbené zejména v přechodném a zimním období. Pokud hledáte kožené kozačky na zimu, které budou nenáročné na údržbu, upřednostněte hladkou kůži před semišem nebo lakovanou kůží, které vyžadují více péče. Správnou impregnací a péčí zabezpečíte odolnost vůči vodě, sněhu a špíně.