Kozačky mušketýrky

Mušketýrky jsou univerzální a nadčasové, pro podzimní a zimní dny jako stvořené! Naučte se nosit kozačky nad kolena se stylem a dodejte jiskru nejen každodenním outfitům, ale také elegantním kombinacím.

Náš tip

Vyberte si kožené mušketýrky podle typu postavy

Vůbec není pravda, že mušketýrky sluší jen vysokým a štíhlým ženám.

Pokud máte silnější nohy, hledejte model s volnějším svrškem, aby kozačky nevytvářely nevzhledné zářezy, ženy se štíhlýma nohama by měly hledat elastické mušketýrky, které dobře sedí na stehnech a neodstávají. Nízkým ženám svědčí mušketýrky na podpatku.

 

Černé mušketýrky jsou must-have kouskem každé stylové ženy

Pokud byste měla mít ve skříni jen jedny, ať jsou černé. Volba materiálu je jen na vás, hladká kůže je všestrannější, můžete ji nosit i do deště, zatímco broušenou kůži je ideální nosit hlavně v suchém počasí. Černá barva se vám bude velmi snadno ladit ke zbytku outfitu – inspirujte se například Arianou Grande či Kim Kardashian, které je milují.

Kombinujte mušketýrky jako profesionálka

Mušketýrky nejlépe vypadají k elegantním a rafinovaným ženským kouskům, ale spolehnout se na ně můžete i k oversize a minimalistickému oblečení. Kožené mušketýrky provětrejte k obtaženým šatům s véčkovým výstřihem, jednoduchému kabátu a kabelce. Na běžné dny v nich zazáříte k oversize prodlouženému svetru a legínám či košilovým šatům.