Kabelky 2024

Milovnice kabelek, zbystřete! Víme, které kabelky ovládnou rok 2024. Na scénu se vrátí nejen oblíbené modely z 90. let, ale také mini kabelky a kousky z hadí kůže. Nechte se zlákat a vyberte si tu pravou ještě dnes.

Náš tip

Hranaté tvary jsou pasé! Přivítejte kabelky ve tvaru půlměsíce

Zaoblené kabelky hlásí návrat! Kulaté kabelky mají v módě svou historii a teď se znovu vrátily, aby nás dostaly svými sexy křivkami.

Módním znalkyním tak nesmí chybět tzv. moon bag neboli kabelka ve tvaru půlměsíce, jejíž tvar nejlépe vynikne v pevném provedení. Chybu ale neuděláte ani s hobo kabelkou, kabelkou s kulatým úchytem v retro stylu nebo jakoukoliv jinou kabelkou oblejších tvarů.

Kabelky 2024: nové hity i osvědčená klasika

Z dobře známých tvarů stále frčí nejen objemné a praktické shopperky, do kterých se leccos schová, ale také malé crossbody a mini kabelky obecně. Pokud nechcete zůstat pozadu za aktuálními trendy, doplňte svou sbírku kabelek o elegantní bucket bag, háčkovanou či pletenou kabelku nebo hobo kabelku s třásněmi v boho stylu, která se skvěle hodí na jaro a léto.

Trendy kabelky na jaro a léto 2024 září barvami

Kabelky 2024 září barvami – především ty na jaro a léto. V módě jsou jemné pastelové odstíny i křiklavější barvy v osmdesátkovém disco stylu. Nosit je můžete buď k minimalistickému oblečení, nebo monochromatickým kouskům – sladění celého outfitu do jedné barvy, což je další hit roku 2024. Pokud jste v módě umírněnější, ale stále chcete jít s dobou, vsaďte na pořádně dlouhé třásně, řetízky nebo flitry.