Dlouhé svetry

Přechodné a zimní období vám umožňuje naplno projevit svoji kreativitu při vytváření zajímavých outfitů. Pohrajte si s vrstvením a zakomponujte do každodenních stylizací dlouhé svetry, které vás skvěle zahřejí.

Náš tip

Jak nosit dlouhý pletený kardigan?

Dlouhý pletený svetr je univerzální kousek, který vám v chladném počasí udělá skvělou službu.

Pokud máte chuť na ležérní outfit, výborně bude pasovat k bílému crop topu, džínám a vysokým botám. I se šaty nebo stylovou sukní a blůzkou dosáhnete harmonické kombinace. Image nezapomeňte dotvořit vhodnou kabelkou a šperky, protože kouzlo je v detailech.

Doplňte si šatník o dlouhý svetr

Teplé, stylové a příjemné dlouhé svetry v rozmanitých stylech, vzorech a barvách jsou ozdobou každého šatníku. Navíc ženy dlouhé svetry milují, neboť jsou milosrdné k případným nedostatkům postavy a dokážou zaměřit pozornost na štíhlé nohy. Potřebujete více důvodů? Prohlédněte si nejnovější kolekci značek Blancheporte nebo Gant a ulovte si svetr podle svých představ.

Dlouhé svetry od počátku světa

Ať už preferujete jakýkoli styl, na Modio objevíte pestrý výběr. Dlouhý svetr na knoflíky, zip, přes hlavu, oversize i vypasovanější střihy. Rozepnutý dlouhý svetr s kapucí je skvělým doplňkem pohodových outfitů, černý dlouhý svetr je klasika, kterou můžete vytáhnout i k elegantnějším kombinacím.