Dámské zimní nepromokavé boty

Chladné dny se blíží, a proto nastal čas pořídit si nové zimní boty. Pokud chcete být v suchu a pohodlí, sáhněte po zimních nepromokavých botách. V naší nabídce najdete široký výběr bot od renomovaných značek, jako je Skechers nebo Columbia.

Náš tip

Jak vybrat boty, které vám budou dobře sedět?

U zimních bot je velmi důležité, aby byly pohodlné, pevně seděly na noze a měly dostatečně vysoký svršek. Pokud máte drobnější postavu, vyhněte se vysokým kozačkám, které nohy zkracují, a masivním detailům, jako jsou velké přezky nebo robustní platformy.

Raději vsaďte na kotníčkové boty na podpatku, které se dají snadno kombinovat se společenskými i méně formálními outfity.

Vyberte si zimní nepromokavé boty, které vás zahřejí

Při výběru zimních nepromokavých bot zohledněte zejména materiál, z něhož jsou boty vyrobeny. Nejčastěji se používá kůže, která je odolná a prodyšná. Další možností je umělá kůže, která je levnější a méně náročná na údržbu než kůže, zato může být méně odolná. Samotnou nepromokavost a prodyšnost bot pak zajišťuje membrána, nejčastěji se jedná o Gore-Tex.

Objevte boty, které vám budou slušet

Zimní nepromokavé boty jsou nezbytností pro každého, kdo chce v zimě zůstat v suchu a pohodlí. V naší nabídce najdete široký výběr dámských zimních nepromokavých bot od renomovaných značek. Vyberte si boty, které budou vyhovovat vašim potřebám a budou vám slušet. Mezi nejoblíbenější značky patří Skechers, Adidas, Columbia, Keen nebo Timberland.