Dámské světlé džíny

Bleděmodré, bílé, smetanové, béžové… Světlé džíny jsou zajímavým osvěžením jakéhokoli šatníku a osvědčenou obměnou klasického denimu. Ze spousty střihů a stylů si snadno vyberete stylový kousek.

Náš tip

S čím kombinovat světlé džíny?

Jednou z možností, která funguje fantasticky, je obléct si k nim top v kontrastní barvě jako černá, tmavě šedá nebo námořnická modrá.

Chcete-li působit mladistvě, sáhněte po bavlněných tričkách a ženských topech v jemných pastelových a světlých barvách, neutrálních odstínech jako bílá a béžová. Outfit doplníte džínovou bundou ve stylu patchwork.

Oblíbené džíny do teplejších dnů

Světlé roztrhané džíny jsou jednoduše symbolem ležérnosti a můžete se na ně spolehnout na jakoukoli neformální příležitost, když chcete působit uvolněně a cítit se pohodlně. Bílé džíny jsou oblíbenou volbou zejména na jaře a v létě. Vyberte si v nejnovější kolekci Guess, TrendyolLevi’s nebo GAP dokonale padnoucí model.

Budete vypadat ve světlých džínách objemněji?

Obáváte se, že vás světlé džíny zbytečně zvětší? Potěšíme vás, váš strach je naprosto zbytečný. Pokud je chytře zkombinujete a zvolíte si lichotivý střih a správnou velikost, budou velmi shovívavé k vaší postavě a pomohou vám proporcionálně vyvážit křivky. Rovný nebo mom střih bude pro většinu dám to pravé.