Dámské podzimní parky

Podzim přináší nejen nádherné zbarvení přírody, ale také proměnlivé počasí. Aby vaše procházky a aktivity venku byly co nejpříjemnější, nemůžete zapomenout na správný outfit. Podzimní parky jsou ideálním společníkem pro tyto chladnější dny.

Náš tip

Zářivý podzimní look s nepromokavou parkou

Pokud chcete prozkoumat podzimní krajinu v pohodlí a zároveň vypadat stylově, máme pro vás skvělý návrh. Zvolte nepromokavou parku ve výrazné žluté barvě, která zaujme na první pohled.

Kombinujte ji s černými džínami a černým rolákem, které vytvoří kontrast a dodají vašemu outfitu elegantní a střízlivý nádech. Na závěr přidejte pohodlné černé workery. Tento outfit je ideální volbou pro procházky, nákupy i posezení s přáteli.

Trendy parky na míru podzimním procházkám

Podzimní dny si zaslouží stylový a pohodlný outfit, jehož hlavním stavebním kamenem může být právě parka. V nejnovějších kolekcích najdete parky v nejrůznějších stylech, které dokonale ladí s podzimními barvami i atmosférou. Khaki parka dodá vašemu outfitu vojenský nádech, zatímco parka s kožíškem přinese luxusní vzhled. Pro ty, kdo preferují praktičnost, jsou tu parky s kapucí, které vás ochrání před nepřízní počasí.

Inspirujte se celebritami i svým vlastním stylem

Když jde o módu, neexistuje nic důležitějšího než šatník plný všestranných kousků. Podzimní parka je právě takovým kouskem, který by v něm neměl chybět. Můžete ji nosit jak na každodenní procházky, tak i na společenské události, podobně jako Kendall Jenner nebo Gigi Hadid, které nejčastěji nosí parky v army stylu, čímž potvrzují, že se tato klasika stále drží na vrcholu módního žebříčku.