Dámské peněženky na zip

Náš tip

I vy potřebujete sportovní peněženku!

Odkládáte při sportu všechny osobní nezbytnosti? Už nemusíte! Sportovní látková peněženka na zip skvěle poslouží, a navíc se vejde i do kapsy či ledvinky, ideální pro svižný pohyb, kde by vše přebytečné překáželo.

Výhodou je, že je plně unisex. Klidně vám tak stačí jedna jediná, kterou si s partnerem budete půjčovat. Taková záložní peněženka se vám navíc bude hodit i na rozdělení financí na dovolené. Ideální pro případ ztráty či krádeže.

Na všechny nezbytnosti jedině velká peněženka na zip

Stará portmonka už dosloužila? Vyberte si novou dle specifických potřeb. Stačí vám pár drobných a platební karta? Malá dámská peněženka na zip nezabere mnoho místa a nebudou se vám v ní zbytečně povalovat staré účtenky. Pokud však nosíte doklady, průkazky, karty a další nezbytnosti, rozhodně se u vás velká dámská peněženka na zip neztratí. Dodá přehled a ušetří místo v kabelce.

Nezničitelný držák? Jedině kožená peněženka na zip

Zastánci elegance si přijdou na své s koženou peněženkou na zip. Je praktická, kvalitní a téměř nesmrtelná. Pokud nechcete střídat peněženky jako na běžícím páse, je pro vás jako stvořená, jen je nutné počítat s vyšší cenovkou než u jednoduché textilní peněženky. Trendy fandí zejména metalickým odstínům a jemným nude tónům. Kterou z nich se necháte zlákat vy?