Dámské džínové košile

Od světlé až po tmavě modrou, džínové košile jsou nezbytností každého šatníku! Objevte džínové košile v tradičních stylech i kousky s moderními detaily. Ve vaší skříni se vždy najde místo pro více denimu!

Náš tip

Džínově džínová

Pokud byste měla sáhnout po jedné jediné, rozhodně zvolte dlouhou džínovou košili v oversize střihu. Dokonale nahrává trendu double denim, při kterém kombinujete i další denimové kousky.

Jemně budete působit zejména v bílé džínovině v kombinaci s klasickou. Velmi líbivě v módě působí také kontrasty, proto k volnější košili volte vždy úzké kraťasy či kalhoty a naopak.

Džínová košile, která vám vyrazí dech

Zlatá devadesátá léta jsou opět v kurzu. Skočte do nich rovnýma nohama a pořiďte si dámskou denimovou košili. Že už vám jich doma pár visí a nemají vás už čím překvapit? Chyba lávky! Mohou být stejně tak jemné a romantické jako retro a excentrické. Vaší pozornosti by neměly utéct například džínové košile s kapucí, s balónovými rukávy, s všitými pásky nebo s elegantními detaily, jako je vázanka či vypasované varianty.

Modrá je dobrá, barevná je skvělá

Neznáme nikoho, kdo by nemiloval modrý denim, ale co takhle barevné variace jako bílá, krémová nebo klidně i černá? Riflovou košili můžete dokonce propojit i s trendem míchání vzorů ve stylu patchwork, získáte tak velmi výrazný model, ke kterému lze připojit klidně jen základní kousky. Specialistou na dámské džínové košile je značka Levi´s či Wrangler.