Dámské cargo kraťasy

Cargo kraťasy jsou nejen funky, ale také velmi pohodlné na nošení. A co je nejdůležitější, cargo šortky umožňují volnou cirkulaci vzduchu a dávají vám pocit chladu i v horkém letním dni, proto se výborně hodí na outdoorové aktivity.


 

Náš tip

S čím kombinovat cargo kraťasy?

Nejjednodušší je obléct si k nim jednobarevné triko nebo mikinu a pohodlné tenisky, případně tílko s potiskem a jednoduché sandály.

Cargo šortky s vysokým pasem výborně vypadají ke crop topu. Chcete-li outfitu dodat trochu ženského šmrncu, doplňte ho růžovými mokasíny. Svěžího vzhledu dosáhnete kombinací bílého tílka, džínové bundy a cargo šortek.

Co jsou dámské cargo kraťasy?

Cargo šortky jsou skvělé pro dosažení mladistvé, pohodové image. Mají několik bočních kapes a k dispozici jsou vám v různých délkách, nejčastěji do poloviny stehen nebo po kolena, ale v nabídce najdete i ¾ délku. Usnadní vám život hlavně v jarním a letním období a jejich styling je velice snadný.

 

Jaké barvy cargo šortek se nosí?

Cargo kraťasy si cestu do našich šatníků našly v polovině 90. let a i když tehdy kapsy plnily zejména praktickou funkci, dnes už návrháři jejich design vyšperkovali. Absolutní klasikou jsou už od začátku khaki šortky, ale oblíbené jsou i elegantní bílé, béžové, nesmrtelné černé nebo džínové cargo kraťasy.