Dámské barevné mikiny

Hledáte jedinečné barevné mikiny s kapucí nebo bez? Na Modio najdete mikiny v mnoha barvách, velikostech a stylech. Najděte si svůj oblíbený design, který se bude perfektně hodit do každého vašeho dne.


 

Náš tip

Jsou pro vás pestré vzory příliš? Zkuste color blocking!

Dámské barevné mikiny s pestrobarevnými vzory nejsou váš šálek kávy? Barvy si do šatníku můžete pustit i jinak.

Jedním z žhavých módních trendů je momentálně color blocking, tedy barevné blokování více kontrastních odstínů dohromady, abyste vytvořila zajímavý, poutavý outfit. V kombinaci s džínami a converskami nemáte co pokazit.

Pusťte si do šatníku barvy!

Mikina by neměla chybět žádné ženě. Ze spousty stylů a střihů si snadno vyberete tu svoji, ve které se budete cítit pohodlně a sebevědomě – osloví vás barevné dámské mikiny s květovaným vzorem, zvířecími či geometrickými motivy, batikovanými ornamenty nebo raději sportovní barevné mikiny Adidas?

Jak nosit dámské barevné mikiny se stylem?

Barevné mikiny s kapucí výborně vypadají k jednobarevné sukni. Vzhled můžete okořenit ještě zajímavým páskem a vysokými botami. Chcete-li působit stylově, můžete si na barevnou mikinu obléct černé sako, k tomu černé kalhoty a lodičky. V chladnějších dnech je barevná mikina skvělým prvkem pro vrstvení s bomberem nebo kabátem.