Dámská volná tílka

Léto se blíží a vy víte, co to znamená: tílka, kraťasy, sandály a všechny vaše oblíbené kousky do teplého počasí. Na Modio si můžete vybrat barevná tílka, tílka s výstřihem do V nebo saténová tílka, která se hodí k džínám i maxi sukním. Vybudujte si svůj šatník do teplého počasí.


 

Náš tip

S čím nosit volné tílko?

Oversize tílko vypadá výborně k úzkým kalhotám, legínám a skinny džínám, občas se ale vyplatí porušit pravidla. Zkuste to tentokrát jinak!

K jednobarevnému topu pro změnu oblékněte dlouhou květinovou sukni s vysokým pasem, váš pas nezapomeňte zvýraznit zajímavým páskem, abyste podtrhla ženskou siluetu.

Oversize top je hitem této sezóny!

Oversize tílka kralují ležérní módě a důvod je více než jasný – jsou super pohodlné. Sortiment je bohatý – od jednobarevných jednoduchých modelů vhodných pro běžné dny a sport až po elegantní, romantické vzorované kousky. V nejnovější kolekci značek Bonprix, Urban Classics nebo Camaieu určitě objevíte něco hezkého.

Jakou podprsenku zvolit pod volné tílko?

Aby byl váš vzhled perfektní, je třeba si pod volný top vybrat správnou podprsenku. Volný top s tenkými špagetovými ramínky si žádá bandeau podprsenku nebo podprsenku bez ramínek. Vždy se snažte o to, aby ramínka podprsenky na sebe zbytečně nestrhávala pozornost a nepůsobila rušivě. Na pláž si místo podprsenky pod top oblékněte plavky.