Dámská fitness tílka

Fitness tílka se výborně hodí na vrstvení. Využijete je nejen do posilovny, ale také na ranní nebo večerní běh, když si nejste jistí počasím. V nabídce najdete tílka s integrovanou podprsenkou, podpůrnými ramínky, černá tílka i tílka ve veselých a šťavnatých barvách.

Náš tip

Vybočte z davu a vyzkoušejte originální střihy

Máte odvahu ke změně? Nepřehlédnutelné fitness tílko nápaditého střihu, který odhalí část vypracovaných zad bez pochyb oživí každý sportovní outfit.

Vzdušné provedení oceníte i v horku a v kombinaci s kontrastní sportovní podprsenkou vytvoříte zajímavý vzhled, který jen tak neomrzí.

Fitness tílka pro ženy nejsou jen funkční, ale zvýrazní i křivky

Cesta za vysněnou postavou bude snesitelnější, pokud vám společnost bude dělat stylové oblečení. Kvalitní fitness tílka z materiálů perfektně odvádějících pot vás podrží i během nejnáročnějších tréninků. Ciťte se při cvičení komfortně a vyberte si z různých střihů od volnějších až po ty, ve kterých krásně vynikne postava.

Každá aktivní žena potřebuje fitness tílko

Ať už se věnujete pilatesu, chodíte na zumbu či do fitka, funkční tílko vám pomůže podat lepší výkon. Pokud se cítíte v oblečení příjemně a sebevědomě, vydáte ze sebe víc. Nejoblíbenější dámská tílka na cvičení nabízí značky Nike, Adidas, Nebbia nebo Under Armour. Vyberte si z pestré nabídky barev, vzorů a slaďte tílko s legínami a teniskami.